O nama

Iznajmljujemo napuhance u Zaprešiću i okolici do 30 km! Svi naši napuhanci su potpuno novi, provjereni i sigurni! Kod nas možete doći preuzeti svog napuhanca sami, ili vam ga mi možemo dostaviti, montirati, demontirati i odvesti.

Slavite dječji rođendan, krstitke, prvu pričest ili jednostavno organizirate druženje s prijateljima, unajmite jedan od naših napuhanaca i priuštite svom mališanu zabavu za pamćenje.
Sve naše tobogane i dvorce moguće je koristiti u zatvorenom i otvorenom prostoru. Dvorci i tobogani na napuhavanje su idealan poklon za svaku prigodu.

Prilikom samopreuzimanja molimo Vas da uzmete u obzir da većinu naših napuhanaca zbog veličine i materijala od tvrde cerade nije moguće preuzeti osobnim vozilom nego isključivo s automobilom + prikolica ili dostavnim vozilom. Ukoliko rezervirate dvorac ili tobogan na napuhavanje, a na Vaš željeni datum je loše vrijeme ili kiša, nazovete nas i otkažete rezervaciju bez ikakve novčane naknade.

Na Vama je da osigurate ravnu površinu bez oštrih predmeta te pristup struji. Kompresor koji upuhuje zrak ostaje upaljen dok god traje dječja igra na toboganu.

Nije dozvoljeno korištenje dvorca i tobogana na napuhavanje u cipelama, unošenje oštrih predmeta, nakita, igračaka, hrane, pića i sličnih stvari koje mogu oštetiti ili zaprljati napuhanac, također ozlijediti dijete prilikom igre.

Svim našim korisnicima trudimo se ponuditi brzu i kvalitetnu uslugu po povoljnim cijenama i na taj način proširiti dobar glas, jer smatramo da je usmena preporuka ujedno i naša najbolja reklama.

Obratite nam se s povjerenjem i sigurno nećete pogriješiti u svom odabiru…

Možete nas slobodno kontaktirati ukoliko trebate savijet u vezi izbora napuhanca ili ako imate bilo koje pitanje ili želite rezervirati!